The Tale of Princess Kaguya | Festivalul de Animație Japoneză

Animaţie / Dramă / Fantastic
The Tale of Princess Kaguya / Kaguya-hime no Monogatari
Cu: Aki Asakura, Kengo Kôra

Producție:

Japonia, 2013

Durată:

137

Rating:

AG – Audienţa Generală

Regie:

Isao Takahata

DETALII

Ultimul film al cofondatorului Studioului Ghibli, Isao Takahata, este bazat pe una dintre cele mai vechi povești japoneze scrise, Povestea tăietorului de bambus. Filmul urmărește viața unei fetițe găsite într-o tulpină de bambus și creșterea ei în sânul oamenilor. Este găsită de un cuplu de bătrâni, care o cresc precum o prințesă, până la vârsta la care trebuie să-și găsească un pretendent. Din păcate, pe cât de fericită pare întreaga ei viață, pe atât de multă suferință se strecoară în inima prințesei Kaguya, copleșită de responsabilitățile sale.*

*1. Accesul la eveniment se face pe baza biletului achiziționat. Locurile în sală sunt garantate până cu 5 minute înainte de începerea evenimentului. După începerea filmului, pentru a nu strica experiența de vizionare a spectatorilor, accesul în sală nu mai este permis. În cazul neprezentării la proiecție sau întârzierii, nu se va returna contravaloarea biletului.

2. Deținerea unui abonament nu garantează accesul la proiecții. După achiziționarea abonamentului, deținătorul său trebuie să-și rezerve locul, în mod gratuit. Acest serviciu este oferit doar de la casieria cinematografului.

3. Filmele au sunetul original, în japoneză, și subtitrare în limba română.

4. Vă rugăm, pentru a avea cu toții o experiență de cinema cât mai bună, nu intrați în sală cu mâncare sau băuturi, închideți telefoanele mobile și nu vorbiți în timpul proiecției.

SPECTACOLE

9 dec. 13:00 Ia bilet

TRAILER