Caravana Cinematografică | CINEMA TOGETHER

Dramă
Caravana Cinematografică
Cu: Mircea Diaconu

Producție:

România, Germania, 2009

Durată:

100

Rating:

AG – Audienţa Generală

Regie:

Titus Muntean

DETALII

Într-un sătuc izolat din Transilvania, la începutul anilor '60 oamenii duc o existență liniștită sub conducerea lui Tanasie, președinte la Consiliul Local. Însă liniștea lor va fi spulberată de o caravană cinematografică adusă de Tavi, un activist comunist ambițios, care are misiunea de a proiecta filme de propagandă.

***Proiecția face parte din programul CINEMA TOGETHER, un proiect finanțat de Europa Cinemas și Comisia Europeană și susținut de Primăria Municipiului Cluj Napoca și este dedicată persoanelor cu deficiențe de vedere. Intrarea este liberă.

Instrucțiuni de utilizare MOVIE READING: Aplicația se descarcă gratuit de pe Google Play și App Store. Se selectează țara din meniul principal și se descarcă filmul în telefon. În timpul proiecției este indicat ca telefonul să fie trecut pe modul avion (pentru a evita întreruperile), luminozitatea redusă la minim și dezactivată funcția de lock screen. Se va evita obturarea microfonului, deoarece funcția de sincronizare se va face în funcție de sunetul din sală.

Demo video instalare aici.

TRAILER