Încă două lozuri | cinema together

Comedie
Încă două lozuri
Cu: Dorian Boguță, Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol

Producție:

România, 2023

Durată:

86

Rating:

AG – Audienţa Generală

Regie:

Paul Negoescu

DETALII

Sile iese din închisoare cu ideea să se îmbogățească minând cryptomonede. Împreună cu Dinel și Pompiliu îl cunosc pe Ionuț, premiantul județului, cu ajutorul căruia reușesc să mineze cyptomonede în valoare de 6 milioane de euro pe care le stochează pe un stick USB. Dinel e responsabil de păstrarea în siguranță a stickului, dar reușește performanța să-l piardă foarte repede, așa că cei trei pornesc în căutarea lui.

*English subtitled.

***Proiecția face parte din programul CINEMA TOGETHER, un proiect finanțat de Europa Cinemas și Comisia Europeană și susținut de Primăria Municipiului Cluj Napoca și este dedicată persoanelor cu deficiențe de vedere. Intrarea este liberă.

Instrucțiuni de utilizare MOVIE READING: Aplicația se descarcă gratuit de pe Google Play și App Store. Se selectează țara din meniul principal și se descarcă filmul în telefon. În timpul proiecției este indicat ca telefonul să fie trecut pe modul avion (pentru a evita întreruperile), luminozitatea redusă la minim și dezactivată funcția de lock screen. Se va evita obturarea microfonului, deoarece funcția de sincronizare se va face în funcție de sunetul din sală.

Demo video instalare aici.

TRAILER