Songs of Earth | Cinemateca TIFF

Documentar
Songs of Earth
Cu:

Producție:

Norvegia, 2023

Durată:

90

Rating:

AG – Audienţa Generală

Regie:

Margreth Olin

DETALII

Songs of the earth este o simfonie măreață pentru marele ecran. Tatăl cineastului este ghidul nostru. El ne conduce prin cea mai pitorească vale a Norvegiei, unde a crescut și unde generații întregi au trăit alături de natură pentru a supraviețui. Sunetele pământului se armonizează pentru a crea muzică în această călătorie uluitoare.

***Proiecția face parte din programul CINEMA TOGETHER, un proiect finanțat de Europa Cinemas și Comisia Europeană și susținut de Primăria Municipiului Cluj Napoca și este dedicată persoanelor cu deficiențe de vedere.

Instrucțiuni de utilizare MOVIE READING: Aplicația se descarcă gratuit de pe Google Play și App Store. Se selectează țara din meniul principal și se descarcă filmul în telefon. În timpul proiecției este indicat ca telefonul să fie trecut pe modul avion (pentru a evita întreruperile), luminozitatea redusă la minim și dezactivată funcția de lock screen. Se va evita obturarea microfonului, deoarece funcția de sincronizare se va face în funcție de sunetul din sală.

Demo video instalare aici.

SPECTACOLE

7 dec. 19:30 Ia bilet

TRAILER