Chronoception | Transylvania Mountain Festival

Documentar
Chronoception
Cu:

Producție:

Franța, 2023

Durată:

54

Rating:

AG – Audienţa Generală

Regie:

Guillaume Broust

DETALII

Există o mie de moduri de a spune o poveste. Aceasta urmărește un mod diferit de a experimenta timpul, un mod care îi ghidează pe protagoniștii noștri pe tot parcursul celor 22 de zile de expediție în munții din Kârgistan. Mergând pe urmele popoarelor nomade ale țării și ale străvechiului Drum al Mătăsii, Thomas Delfino, Léa Klaue și Aurélien Lardy pornesc într-o aventură într-unul dintre cele mai îndepărtate și încă neexplorate locuri din Asia: Munții Kokshaal-Too.

Această echipă de vis, sprijinită de legendarii ghizi de înaltă munte Hélias Millerioux și Jean-Yves Fredriksen, se trezesc aruncați într-o lume în care Timpul și Spațiul par să se oprească.

Există animale sălbatice, bineînțeles, dar la fel de sălbatice sunt și peisajele montane și modelele meteorologice. Timpul se accelerează atunci când riderii coboară și fac primele viraje de cealaltă parte a lumii, schițând linii uimitoare pe vârfuri cu adevărat imaculate. Această aventură foarte personală înrădăcinează Kârgâzstanul și cultura sa în inima fiecăruia dintre ei.

TRAILER